LogMeIn problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 06-25-2007, 04:51 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jun 2007
Posts: 5
Default LogMeIn problem

Hi all,
I recently encountered a strange problem in a computer a friend of mine has.

When i install logmein on his pc it works perfectly.After one restart or shutdown the windows xp pro screen appears..and after it a black screen!!

this will continue to happen unless i press the F8 button and chose the last working configuration.

After the windows loads up the LogmeIn icon is shown with a red "x" on it and the service is disabled.If i try to enable it,a grey bar appears with blue stripes counting...and then it dissapers and nothing happens.

The logmein program also has two services running normally at the windows services...those dissaper as well.

Ive checked all my hardware and it works perfectly.
The only conclusion from this test made me to belive the problem is with another program the collides or crushes when working side by side with the logmein.

im adding the list of programs on hes pc.Please if you have any ideas it will be most appriciated.thx in advance.

Lorddarcek is offline  
Old 06-25-2007, 04:58 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jun 2007
Posts: 5
Default Re: LogMeIn problem

this are some screen shots of my add remove folder
Attached Images
File Type: jpg 1 (600 x 468).jpg (41.9 KB, 1013 views)
File Type: jpg 2 (600 x 468).jpg (38.7 KB, 1014 views)

Lorddarcek is offline  
Old 06-27-2007, 03:19 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jun 2007
Posts: 5
Default Re: LogMeIn problem

Well i mailed the firm itself and got a reply that worked.

Seems to be somthing connected to removing all the software from the registry and then installing it without its mirror drive(not that i understand what that means,whats great is that i can finally use it again)
Lorddarcek is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Media Library (I Presume) Problem. Nadegas Microsoft Windows and Software 4 06-08-2007 07:27 AM
Computer problem ankit3000 Hardware Repairs and Troubleshooting 6 06-06-2007 03:42 PM
Dhcp leasing problem Kloppstock Computer Networking and Internet Hardware 12 05-13-2007 06:13 PM
cant find the problem... Jhill1 Hardware Repairs and Troubleshooting 13 05-07-2007 03:51 PM
Chronic Rebooting Problem AND_YOU_ARE Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-24-2007 05:04 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:12 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.