Locking up again! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-05-2007, 07:19 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 98
Default Locking up again!

Hi all,

I have posted several times in the past, but the problem still exists. I have no idea what is causing it. Here's what happens.

I format drives and install a fresh copy of windows XP (have tried pro and home edition). I install my via RAID drivers for my ASUS A8V Mobo and graphics card drivers for my Geforce MX440. The computer works for a week or two, then suddenly it locks up, I have to reboot. This time it works for a matter of minutes until it locks up again, eventually it locks up as soon as windows starts.

I boot into safe mode and upgrade to SP2, the computer works for a week or so again, then locks up in the same manner. I begin using VGA mode, this too works for a couple of days to a week before ti starts locking up. I have to reformat and reinstall windows and the cycle repeats.

I have tried different GFX Cards, Hard Disks, and PSU's but to no avail. I ran windows mem diagnostic and showed no error.

I have bought myself a new computer but want to give this one to my G/f to replace her ****ty old laptop, but cannot if I ca't get it to work reliably.

Can anyone offer any insight?

Thanks folks,
Gaz
Greencow_555 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.