Keystroke + Time - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-29-2004, 11:55 AM   #1 (permalink)
ADZ
Master Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,231
Send a message via Yahoo to ADZ
Default Keystroke + Time

Does anyone have an idea as to how I can create a keystroke that will give me the date & Time?

I have a program set up that will insert pre-defined keystrokes.

It would save a LOT of time....I know in excell you can do it by going 'CTR + ;'

Cheers!
__________________

ADZ is offline  
Old 07-29-2004, 12:07 PM   #2 (permalink)
ADZ
Master Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,231
Send a message via Yahoo to ADZ
Default

Scratch that...I found a new Keystroke Program that does it.
Coolio

__________________

ADZ is offline  
Old 07-29-2004, 12:34 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 303
Send a message via AIM to s0me0ne Send a message via Yahoo to s0me0ne
Default

Why would you need it? isnt the clock display'd at the bottem right?... no offence just woundering now
__________________
Anal nerd who can\'t spell.
s0me0ne is offline  
Old 07-29-2004, 12:45 PM   #4 (permalink)
ADZ
Master Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,231
Send a message via Yahoo to ADZ
Default

for my work, when I make my notes (which i do VERY often) - i need to time stamp the time I make the note.

I am a person that likes to make thing efficent.

say for example it takes me 5 seconds to look at the time and then type it, where as it would take me 1 second to hit the keystroke.

thats 4 seconds.

say I make 30 notes an hour.

thats 2 minutes saved.

say I work an 8 hour shift

thats 16 minutes saved.

Say I work 5 days a week

thats 80 minutes saved...

See where im going here?

ADZ is offline  
Old 07-29-2004, 12:55 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

"I am a person that likes to make thing efficent."

You mean, efficient like taking the 's' out of sentences?

Anyway...There should be a macro laying around the Excel sight for that. One that doesn't even require keystrokes. You could try there.
__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 07-29-2004, 02:15 PM   #6 (permalink)
ADZ
Master Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,231
Send a message via Yahoo to ADZ
Default

do you want to know how many seconds you can save from not typing in that S!!!

Well let me think...

im JK
__________________

ADZ is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.