Keyboard dead! Is it SP2? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-01-2005, 11:07 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Go to device manager and uninstall it and then reboot.
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 07-03-2005, 02:05 AM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 94
Default

For the moment I've told him to reinstall XP; I'll see how that helps. Otherwise I'll try unitalling the keyboard and rebooting. As his computer is a laptop I'm not sure if I can unplug the keyboard physically, but I imagine uninstalling it should have the same effect.

I'll keep you guys posted. Thanks for the help.
__________________

ever_thus is offline  
Old 07-05-2005, 11:39 AM   #13 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 94
Default

The problem disappeared as mestirously as it came. The system restore I did do might have done the trick. Thanks to everybody for your suggestions.
__________________

ever_thus is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.