keeps rebooting - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-20-2004, 10:41 AM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 134
Default

ya i tried that an still the same thing
__________________

Hitesh0528 is offline  
Old 09-20-2004, 11:00 AM   #12 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

maybe other graphics card
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-20-2004, 08:24 PM   #13 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

does it reboot in safe mode?
__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Old 09-21-2004, 08:26 AM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 134
Default

actually the computer just wont turn on now
Hitesh0528 is offline  
Old 09-21-2004, 01:00 PM   #15 (permalink)
Memberbot
 
Elbatrop1's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4,057
Default

I would say that it's something wrong with the power supply. Try swapping that out. It might also be something with the memory like TheMajor said.
__________________

Intel E6750...........PSN: ELBATROP
XFX nForce 650i Ultra
Patriot PC2-6400 8GB (4x2GB)
eVGA 9800GT
36GB WD Raptor
120GB SG
1TB SG
Logitech X-530
Samsung SyncMaster 931c
Samsung SyncMaster 750s
Windows 7 Home Premium 64
Elbatrop1 is offline  
Old 09-21-2004, 01:01 PM   #16 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 134
Default

ya i tried all that the computer just wont turn on now
its a lost cause
Hitesh0528 is offline  
Old 09-21-2004, 08:20 PM   #17 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,247
Default

so you tried a different PSU then?? check the power button also see if MBD is grounded and check CPU and mem.
__________________

__________________
If you argue with an idiot he will drag you down to his level and beat you with experience.

I am not a fast writer.
I am not a slow writer.
I am a half-fast writer.

-Robert Asprin
killians45 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.