keeps rebooting - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-16-2004, 08:46 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 134
Default keeps rebooting

i have a user that when he turns on his computer now it will go to the logon screen but just before the logon box comes up there computer reboots and it does it everytime now we have windows xp pro on there
__________________

Hitesh0528 is offline  
Old 09-16-2004, 09:40 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 808
Default Re: keeps rebooting

Quote:
Originally posted by Hitesh0528
i have a user that when he turns on his computer now it will go to the logon screen but just before the logon box comes up there computer reboots and it does it everytime now we have windows xp pro on there
go into safemode and run a virus scan
__________________

derrmc is offline  
Old 09-17-2004, 05:29 AM   #3 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

also check your grphics card drivers
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-18-2004, 09:54 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 161
Default

happened to me too..win 2000 had virus...so had to reinstall win2000..
__________________
m
mayaseattle is offline  
Old 09-20-2004, 08:33 AM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 134
Default

i try to reinstall and it still reboots i think the cpu is gone
Hitesh0528 is offline  
Old 09-20-2004, 10:28 AM   #6 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

when does it reboot? during the blue setup screen?
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-20-2004, 10:32 AM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 134
Default

just anytime it wants too
Hitesh0528 is offline  
Old 09-20-2004, 10:35 AM   #8 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

i had the same problem with XP. I had to select the options during setup real quick, before it rebootet
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-20-2004, 10:36 AM   #9 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 134
Default

so what can i do to fix this problem
Hitesh0528 is offline  
Old 09-20-2004, 10:40 AM   #10 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

i think its something with your memory
do you have multiple sticks, can u take out one?
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.