Jerky dad locked me out - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-23-2005, 01:50 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 11
Default

this just officially became a serious matter. My computer said that it just blocked an attack on my system, so i remember that i haven't updated Norton lately. i go to run liveupdate, and it says i can't without admin rights. i go outside and tell this to my dad and he says in a really smart-*$@ tone "Well, I guess I'm gonna have to do it for you." i, of course, prefer to update stuff like norton (that doesn't update itself) on a weekly basis, and he's the kind of dad that, if it doesn't directly inconvenience him, it never gets done.
__________________

skyfyredragon is offline  
Old 04-23-2005, 02:14 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,304
Send a message via AIM to NewCents05
Default

well he said hell do it for you so why not just let him do it for you weekly
if you bother him long enough about it im sure he will give u admin rights so he doesnt have to put up with it
__________________

NewCents05 is offline  
Old 04-23-2005, 02:18 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 11
Default

you don't understand. the only thing that will happen if i bug him long enough is he'll just take it away completely. i don't know if i mentioned this before, but my dad is not your normal dad. he's not even your normal jerky dad. he will never give me admin. the way he works is, as long as there is something that i am not doing to near-perfection, he will have fuel to burn against me.
skyfyredragon is offline  
Old 04-23-2005, 02:49 PM   #14 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Do you have a cd drive to put the file on?
__________________
Osiris is offline  
Old 04-23-2005, 02:57 PM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 11
Default

yeah, i have a cdrw drive, but does this thing of yours reset the password or just give the existing one to me?
skyfyredragon is offline  
Old 04-23-2005, 05:06 PM   #16 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

thinking.. im not sure bout this link ok? but u can try it and see if u can crack his password open it will take a while.. be warned i gues
ok here it is enjoy
http://www.undergroundpc.org/windowspasscrack.htm

if u cant find what u need to use the stuff... PM me or IM me
__________________

__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.