internet problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-07-2004, 01:16 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 225
Default internet problem

for the last week, whenever i have tried to go onto the internet, the connection is really, really slow. My download speeds have dropped from 120kbs max to 5kbs max. I have narrowed down which program is causing the problem, because when i pressed CTRL-ALT-DEL and ended the process NTCONFIG.exe, my speed went back up. So i was wondering if there was a way to make this program stop from starting up when i log onto windows (registry change maybe?). Thanks for anyone's help.
__________________

ak_smallz is offline  
Old 06-07-2004, 02:09 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,172
Send a message via AIM to Win2kpatcher
Default

What OS is this?
__________________

Win2kpatcher is offline  
Old 06-07-2004, 02:10 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 225
Default

XP
ak_smallz is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.