Internet Explorer will not display web pages - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-20-2004, 03:45 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 9
Default Internet Explorer will not display web pages

Hello all.

I have a home user that is having trouble with IE on one of his kids XP Home accounts (one computer multilple accounts). I will refer to the problem account as Jane's.

The PC will connect to the internet under Jane's account. But when you click on IE, the window opens, but remains white...not loading any page. It stays in this state. When you go to the task manager it shows IE under the Applications tab as "Not Responding". All the other accounts on the PC run IE with no problems.

This PC does have some malware on it, including virtual bouncer and bridge that i am providing removal tools for. I am also providing the guy with Hijack This.

I am just curious if any of you hot rod techies have run into a similar IE problem and if you think it could be related to the malware or if is a different problem all by itself.

would appreciate the help. Thanks
__________________

mycat8toto is offline  
Old 05-20-2004, 04:22 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 559
Default Re: Internet Explorer will not display web pages

Quote:
Originally posted by mycat8toto
Hello all.

I have a home user that is having trouble with IE on one of his kids XP Home accounts (one computer multilple accounts). I will refer to the problem account as Jane's.

The PC will connect to the internet under Jane's account. But when you click on IE, the window opens, but remains white...not loading any page. It stays in this state. When you go to the task manager it shows IE under the Applications tab as "Not Responding". All the other accounts on the PC run IE with no problems.

This PC does have some malware on it, including virtual bouncer and bridge that i am providing removal tools for. I am also providing the guy with Hijack This.

I am just curious if any of you hot rod techies have run into a similar IE problem and if you think it could be related to the malware or if is a different problem all by itself.

would appreciate the help. Thanks

If that doesn't help try doing an IE repair.
Go to Control Panel>Add/Remove Programs>Click remove IE and internet tools>Click on repair, click ok or continue.
If that doesn't work, you can always do what I did, use the mozilla suite. It's far better than IE 6 anyway. It has all kinds of things built in, including a pop-manager, image manager, forum manager, cookie manager, and it even has a translate page button. The translate page auto detects what language is on the site and converts it to your language.

www.mozilla.org
I use version 1.7rc2.
ChaosBlizzard is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.