Internet Explorer Help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 11-30-2003, 07:32 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Oct 2003
Posts: 10
Send a message via AIM to Iowa
Question Internet Explorer Help


I have a problem with my Browser. (Using IE v6). I recently deleted all cookies and Temp Internet Files stuff cos a friend of mine decided he would sit up all night looking at porn.( )

Anyways, since ive done this, whenever i click on a link (Ive tried different links just incase it was a specific link that wasnt working) the screen freezes and i have to shutdown IE and then restart it again.

How could i prevent this? A friend suggested to switch over to Mozilla ... but i only really want to use that as a last resort.

Any help would be much appreciated.

Many thanks,

Iowa is offline  
Old 12-01-2003, 01:29 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
Join Date: May 2003
Posts: 84

sounds like some spy/mal ware. Download and install spybot.)put it into google and follow instructions) this will show if you've got anything that shouldn't be there. Also you may have viruses--scan your pc thoroughly with Norton or something similar.
Have you lost the tabs for Advanced and SECURITY IN YOUR INTERNET OPTIONS?

btw there is a file called index.dat which records cookies and sites you've vistied and is not deleted when you empty your temp internet files--in fact you can't delete it's contents without going into dos so all that porn has traces--just in case u weren't paranoid enuff ;-)

also nother tip--when u stick yr e-mail address on forums they get farmed by mailbots which send u annoying sh*t about viagra so put smthing like johnnash(takethisbitoutinbrackets) so that the bots send it somewhere invalid

...cos we\'re the speed of thought...UltraMagnetics
muradtalukdar is offline  
Old 12-01-2003, 07:32 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Oct 2003
Posts: 10
Send a message via AIM to Iowa

I already have scanned with Ad aware and Spybot S+D - thats the first thing i did before deleting the Temp files. And i have Norton AV 2003 running too - and also did a scan and that found nothing. Oh yeah - bout the email thing, that account is pretty much for junkmail anyways - i use it just to sign up at forums so it doesnt bother me.

Thanks for your help - i'll check the Index.dat file.

Iowa is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.