Internet Explorer 7.0 problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-14-2007, 11:34 AM   #1 (permalink)
Graphic Designer
 
mssssee2's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Thessaloniki, Greece
Posts: 506
Send a message via MSN to mssssee2 Send a message via Yahoo to mssssee2
Default Internet Explorer 7.0 problem

My IE 7 (on Vista) does not display the variables which contain prompts or alerts on the GUI, whereas in the opera they are displayed. Should I use windows restore? I don't think that matter is motivative to do an action like this. I tried downloading it from microsoft website, but there was no compartible edition for vista, cause Vista OS include it. I want IE 7 to be applicable, cause it's the only browser which runs ACTIVE X control, if problems like this occur it won't be tolerateable enough, cause it will get on my nerves. I do not want to install again KASPERSKY, cause it deleted a vista dll file and i needed to use windows restore. I now precautionary use nod32.

_______________________
Mike from Greece, 14
__________________

mssssee2 is offline  
Old 04-14-2007, 11:51 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 422
Default Re: Internet Explorer 7.0 problem

I'm not sure what you're talking about. But, for a anti-virus that is free and very good, get AVAST Home Edition. What is "IT"

IE7 doesn't work right because it is IE7, made by Microsoft. Get Firefox instead. Could you explain in more details what you mean?
__________________

__________________

Current PC
Windows 7 Pro x64
AMD 965 Black Edition 3.4GHz
ASUS Crossfire III
Corsair 650 Watt
12GB RAM
Sapphire ATI 5770
500GB Samsung*2 | 150GB VelicoRaptor 10K HDD
1TB Samsung
Jobs
Electrician
C# Programmer+Web Programmer
Gamer :)
mack is offline  
Old 04-14-2007, 12:48 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default Re: Internet Explorer 7.0 problem

reinstall IE7
__________________
Osiris is offline  
Old 04-14-2007, 03:08 PM   #4 (permalink)
Graphic Designer
 
mssssee2's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Thessaloniki, Greece
Posts: 506
Send a message via MSN to mssssee2 Send a message via Yahoo to mssssee2
Default Re: Internet Explorer 7.0 problem

Scripts use some variables in connection with the GUI, which are not displayed. I have also a second browser OPERA instead. Opera might be very useful, but only internet explorer can use Active X control. I can not reinstall IE 7 cause it's setup for VISTA is not availble, because vista already include it.

_______________________
Mike from Greece, 14
mssssee2 is offline  
Old 04-14-2007, 04:45 PM   #5 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default Re: Internet Explorer 7.0 problem

Firefox with IE Tab would work. I haven't used the final version of IE7.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 04-17-2007, 04:54 PM   #6 (permalink)
Graphic Designer
 
mssssee2's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Thessaloniki, Greece
Posts: 506
Send a message via MSN to mssssee2 Send a message via Yahoo to mssssee2
Default Re: Internet Explorer 7.0 problem

Ok thanks a lot! I installed firefox instead IE and opera.

______________________
Mike from Greeece, 14
mssssee2 is offline  
Old 04-18-2007, 01:14 AM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,585
Default Re: Internet Explorer 7.0 problem

try this one yet?

TheWorld Browser - Download

I have it installed in my W2k sp5 VPC

I might try it on another computer, non vpc

not a bad little browser, testing now on my vista machine. Has a download manager...autoimports IE favorites
atomic tofu is offline  
Old 04-18-2007, 02:12 AM   #8 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default Re: Internet Explorer 7.0 problem

netscape can switch to ie if needed
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wireless Internet starts great, then slows to a halt NathanLedet Computer Networking and Internet Hardware 2 04-13-2007 03:56 PM
internet problem please help backlashwave Linux and Open Source 3 04-11-2007 09:31 PM
Slow internet... lilchica805 Internet Software and Browsers 1 04-10-2007 10:02 AM
Hardware problem fufonzo Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-09-2007 10:38 PM
Shared internet connection/networking question gospel Computer Networking and Internet Hardware 3 04-05-2007 10:48 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.