Internet Explorer 6.0 Problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-07-2006, 10:09 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 12
Default Internet Explorer 6.0 Problems

I'm having trouble with Internet Explorer 6.0. Every time I try to open a new window or a link into a new window, it closes the original window. This is really annoying because to get back I have to retype the previous address or look in my history. I think it might be a virus, but I scanned with Ad-Aware and Spybot S&D and didn't find anything. Anyone have this problem or know how to fix it?
__________________

hardware noob is offline  
Old 02-07-2006, 10:15 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

try reinstalling it

control panel, add/remove, add/remove windows components/ select it, then remove it, then recheck it after its removed and let it reinstall
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 02-07-2006, 10:21 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 12
Default

It didn't work.
hardware noob is offline  
Old 02-07-2006, 10:22 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

post a hijack this log......
__________________
Osiris is offline  
Old 02-07-2006, 10:32 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 12
Default

Forgive my noobiness... what's a hijack this log?
hardware noob is offline  
Old 02-07-2006, 10:40 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

http://www.majorgeeks.com/download3155.html
__________________
Osiris is offline  
Old 02-07-2006, 10:48 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 12
Default

... my antivirus software deleted it.
hardware noob is offline  
Old 02-07-2006, 10:49 PM   #8 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

what av are you using? disable it then
__________________
Osiris is offline  
Old 02-07-2006, 10:53 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 12
Default

McAffee, I don't really use it, it just runs in the background. =/

The file name looked pretty suspicous though, was something like genericworm.exe.
hardware noob is offline  
Old 02-07-2006, 10:58 PM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

there aint no way it was a worm

http://www.majorgeeks.com/download3155.html

thats the same link....try again
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.