Internet Connection Problems - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-10-2006, 09:35 PM   #11 (permalink)
bam
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8
Default

no i pinged on the computer that i cant access internet on.... maybe we should do this on msn lol

msn is bamgina@hotmail.com
__________________

bam is offline  
Old 02-10-2006, 09:37 PM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

try it on the pc you are on now..also go to device manager and make sure the drivers are installed
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 02-10-2006, 11:47 PM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

we are currently working on this issue...will update shortly..
__________________
Osiris is offline  
Old 02-12-2006, 07:29 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 9
Default

if you reformated and using intel install the driver for the internet its like intel pro/100 VE
Klatt is offline  
Old 02-12-2006, 07:45 PM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Well, I was him for a few hours, but havent heard back from him...
__________________
Osiris is offline  
Old 02-13-2006, 06:12 AM   #16 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 808
Default

Quote:
Originally posted by bam
okay let me clear this up a bit more so your more capable of answering my question

i just came from a fresh reformat, and nothing is set up on my computer, i cant get on the internet... so i was wondering on how to set up my computer to allow me on the internet, because at the moment, everytime i open up windows explorer, it promts me to connect using a dial up connection though i have cable.
warez monster is a lot more than********************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** **************************capable!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________

derrmc is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.