internet connection problem - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-03-2006, 09:50 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 315
Default

there is a drop down menu from network adapters and is says 1394 net adapter
__________________

__________________

AMD Athlon 64 x2 3800+
DFI Lanparty NF4 SLI-DR
eVGA 7800GT
OCZ Gold DDR400 2GB(2x1GB)
OCZ ModStream 520 Watt PSU
Creative Soundblaster X-FI Extreme Music 24-Bit
Western Digital Raptor 36GB and Caviar 160GB
Thermaltake Armor Full Tower
karpfish24 is offline  
Old 02-03-2006, 09:51 PM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

ok..now where do you have the network cable attached too? From where to where?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 02-03-2006, 09:53 PM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 315
Default

from a line coming from the wall to the port in the back from my mobo
__________________

AMD Athlon 64 x2 3800+
DFI Lanparty NF4 SLI-DR
eVGA 7800GT
OCZ Gold DDR400 2GB(2x1GB)
OCZ ModStream 520 Watt PSU
Creative Soundblaster X-FI Extreme Music 24-Bit
Western Digital Raptor 36GB and Caviar 160GB
Thermaltake Armor Full Tower
karpfish24 is offline  
Old 02-03-2006, 09:54 PM   #14 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

OK....what kind of internet service do you have? Dial up, DSL or cable?
__________________
Osiris is offline  
Old 02-03-2006, 09:59 PM   #15 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 315
Default

optimum online i believe, so i think cable
__________________

AMD Athlon 64 x2 3800+
DFI Lanparty NF4 SLI-DR
eVGA 7800GT
OCZ Gold DDR400 2GB(2x1GB)
OCZ ModStream 520 Watt PSU
Creative Soundblaster X-FI Extreme Music 24-Bit
Western Digital Raptor 36GB and Caviar 160GB
Thermaltake Armor Full Tower
karpfish24 is offline  
Old 02-03-2006, 10:01 PM   #16 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

ok.well thats not going to work. You should have a modem that your isp gave you that connects to your cable. EX> wall>cable>modem>network cable>pc
__________________
Osiris is offline  
Old 02-03-2006, 10:03 PM   #17 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 315
Default

i do have all of this. i just dont understand how to set it up on my new build.
__________________

AMD Athlon 64 x2 3800+
DFI Lanparty NF4 SLI-DR
eVGA 7800GT
OCZ Gold DDR400 2GB(2x1GB)
OCZ ModStream 520 Watt PSU
Creative Soundblaster X-FI Extreme Music 24-Bit
Western Digital Raptor 36GB and Caviar 160GB
Thermaltake Armor Full Tower
karpfish24 is offline  
Old 02-03-2006, 10:04 PM   #18 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

I gave you my address...you gonna add me? Didnt they give you a book of instructions? Wall all did they give you?
__________________
Osiris is offline  
Old 02-03-2006, 10:06 PM   #19 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 315
Default

this is old, im not sure and my dad doesnt know either. id rather not have to have the guys who set it up come, because they are expensive blah blah ya im adding u
__________________

AMD Athlon 64 x2 3800+
DFI Lanparty NF4 SLI-DR
eVGA 7800GT
OCZ Gold DDR400 2GB(2x1GB)
OCZ ModStream 520 Watt PSU
Creative Soundblaster X-FI Extreme Music 24-Bit
Western Digital Raptor 36GB and Caviar 160GB
Thermaltake Armor Full Tower
karpfish24 is offline  
Old 02-03-2006, 10:09 PM   #20 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 315
Default

ur nto on messanger, im on kviper19@hotmail.com
__________________

__________________

AMD Athlon 64 x2 3800+
DFI Lanparty NF4 SLI-DR
eVGA 7800GT
OCZ Gold DDR400 2GB(2x1GB)
OCZ ModStream 520 Watt PSU
Creative Soundblaster X-FI Extreme Music 24-Bit
Western Digital Raptor 36GB and Caviar 160GB
Thermaltake Armor Full Tower
karpfish24 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.