Installing 3DS Max 8 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-19-2006, 03:41 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Angry Installing 3DS Max 8

Hi im trying to install 3DS Max 8 on my new computer but it isnt working. When i put the cd in everything loads up and then when i click to install it, it will say calculating space and whatever but then it will just freeze for ages not doing anything so i have to end the task. Anyone know how to get this working?

Thanks
__________________

Mentali$T is offline  
Old 04-19-2006, 05:01 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,533
Default

do you have enough free space? and how much time is *ages* exactly? if your running xp do you have SP2? and if 2k do you have SP4? (its in the requirements) , maybe it didnt freeze and its just heavy , give it some more time
__________________

jeremy is offline  
Old 04-19-2006, 05:03 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

I have got plenty of space over 200Gb. well i left it running while i played UT2004 for about half on hour and it hadnt done anything. i have XP home and SP2 installed.
Mentali$T is offline  
Old 04-19-2006, 05:15 PM   #4 (permalink)
TechyBurst
 
Join Date: Jan 2006
Location: yucca valley, California
Posts: 517
Send a message via AIM to Dr.Gootch Send a message via MSN to Dr.Gootch
Default

is it a legal copy or download version?
__________________
Rebuilding in progress... Pending Specs....

Yours Truly,
Dr.Gootch
Dr.Gootch is offline  
Old 04-19-2006, 05:51 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

Its legal. i had installed on my old pc fine.
Mentali$T is offline  
Old 04-19-2006, 06:06 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

I have photoshop installed too but when i try to load this up it crashes. It installed ok though unlike 3ds max
Mentali$T is offline  
Old 04-20-2006, 12:44 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

Ok photoshop cs2 is now working but still having trouble installing 3ds max.
__________________

Mentali$T is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.