Installation problem - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-21-2005, 01:06 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Default

Thanks.

Windows Installer 3.1 wasn't there in add/remove programs. So I've installed it succesfully, but the dvd doesn't still work.

5.1.2600.0 is the version of ntvdm.exe
__________________

Ensiferum is offline  
Old 09-21-2005, 02:53 PM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

You need to install this too...
http://www.microsoft.com/downloads/d...4-5cfe7d528398

see if that helps you at all...
You are up to SP2 right?
__________________

Inaris is offline  
Old 09-22-2005, 12:16 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Default

I have heard some negative things about SP2, so I haven't got it yet. I have installed the security update, but still the same error...
Ensiferum is offline  
Old 09-22-2005, 01:15 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

can you run setup from the cd directly? It's possible that this will not be resoved as some of the things I've been finding on this, is that there are problems with Demo Shield Multi-CD launch.
Inaris is offline  
Old 09-23-2005, 10:56 AM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Default

If I put the dvd-rom in the player, the dvd-rom automaticly start. It starts from install.exe. Setup.exe can I run if I explore the dvdstation.
Ensiferum is offline  
Old 09-23-2005, 01:38 PM   #16 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

when you run setu.exe does it run?
Inaris is offline  
Old 09-24-2005, 08:41 AM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Default

No, I get the same error as in the beginning.
Ensiferum is offline  
Old 09-24-2005, 10:04 AM   #18 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Default

In the map /bin/ is a Demoshield file called demo32.exe, if I click on that file I can open a .dbd file. Can I try to open the .dbd file of the game with it? But maybe it has some negative consequences? I don't know, that's why I post this message. Better be sure than quick open it. Maybe that works?
Ensiferum is offline  
Old 09-26-2005, 01:26 PM   #19 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

it's just a visual thing for Demo32.exe to display. I think they have a problem in the CD. Might call the vendor on it and have them walk through some stuff with you. This is a very strange problem, but i suspect others might have seen it too. Contact the vendor and ask them about it...

Good luck
__________________

Inaris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.