Installation problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-18-2005, 03:25 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Default Installation problem

I get this error as I do a dvd-rom of a specifik game do in my DVD-player (autostart: install.exe). I have this error also had with another cd-rom.




If I go to DVD-station and click on setup.exe on that dvd-rom, I get the error that in Setup.exe an error is and the program must close.

But the weird thing is: In another computer it's working good. So the error must be coming on my computer, maybe in installshield/demoshield.

I have already tried some things like copy all files to my computer and then start the setup.exe or install.exe file, but the error stays.

Code:
AppName: install.exe
AppVer: 8.0.100.1040
ModName: unknown
ModVer: 0.0.0.0   
Offset: 03020302n...
Code:
AppName: setup.exe
AppVer: 10.50.0.125
ModName: unknown
ModVer: 0.0.0.0   
Offset: 0013f1ccD
I hope somebody has got a solution!!!

PS: Sorry for the bad English.
__________________

Ensiferum is offline  
Old 09-18-2005, 03:43 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Turn off windows error message and see if it still come up. You might need to reinstall the installshield.
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 09-18-2005, 04:23 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Default

Thanks for your reaction. Where can I turn off windows error message?

I have updated from this site 10.5
Ensiferum is offline  
Old 09-18-2005, 04:25 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

control panel, system, advanced, error reporting, disable error reporting and also ucheck the box beneath it
__________________
Osiris is offline  
Old 09-19-2005, 10:29 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Default

Alright, I'll try it!

...

No, it doesn't work. I get the same error, but then shorter.
Ensiferum is offline  
Old 09-19-2005, 11:46 AM   #6 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Is your system totally up to date? If so you might need to uninstall the Installer 3.1 from your system and reinstall it. Either that or check to make sure the windows installer is working correctly.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 09-19-2005, 02:01 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Default

My system is up to date I think.

Where can I uninstall the Installer 3.1 and where can I find the Installer?
Ensiferum is offline  
Old 09-19-2005, 02:05 PM   #8 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

The installer can be found on microsofts windows update page. I think you can uninstall it in add/remove programs. If not, go to windows updates and do then ALL.
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 09-20-2005, 02:03 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 10
Default

It doesn't in add/remove programs, I have the latest windows updates.

BTW: Can I try to install the game in Safe mode?
Ensiferum is offline  
Old 09-20-2005, 02:14 PM   #10 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

Look for "Windows Installer 3.1 (KB893803)" in add remove programs. If it's not there, go get it off the downloads page at MS.

Also, check the version of ntvdm.exe in %systemroot%\
__________________

Inaris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.