Installation Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-21-2006, 03:32 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3
Send a message via AIM to AshenCode
Default Installation Problem

I'm not sure if this is the right place to post this, but it's the only that seemed right...anyway, onto the problem at hand.

I have a problem installing programs. What happens is the install file starts, normally you agree to some agreement or other, click "Next to install", and it's supposed to start unpacking/installing whatever to whereever you specified.

Instead of that, the install never starts. I still see the install window, but it's blank, no progress bar, nothing except maybe a heading at the top saying what I'm installing.

I run Win2k, can anyone help please?

Here is a screenshot, in case it helps any.



This happens with all installs, not just this particular one, by the way.
__________________

AshenCode is offline  
Old 07-21-2006, 03:38 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Jorsoft's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oakdale, MN
Posts: 4,581
Default

If I were you the first thing I would do is a full virus/spyware/malware check. Download and run:
Norton AV Trial
AVG Antivirus (free edition)
Spysweeper Trial
Adaware
Spybot: Search and Destroy

It's usually best to run these programs in safemode and disconnected from the net

Then defrag when you're done.
__________________

__________________
Jorsoft is offline  
Old 07-21-2006, 03:40 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3
Send a message via AIM to AshenCode
Default

See, there is my problem...I can't install any of them.
AshenCode is offline  
Old 07-21-2006, 03:46 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3
Send a message via AIM to AshenCode
Default

Ah...I guess some things work, and some don't? Spybot installed okay.

EDIT : When installing AVG, it says it "Cannot find window class (1407)"
AshenCode is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.