Install problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-03-2005, 02:33 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2
Default Install problem

I had WinXP SP1 installed on my computer since June 2003. I never reinstall it coz it has been working just fine and no problems.... until lately, I can't install almost any software. I tried to update to SP2. But I can't coz everytime I try to install any new software, the process stops in the middle. No error msg, no CPU usage.
I tried creating a new user and copied some of my profile over. At first, it worked just fine. But after 3 days. The problem came up again.
I also tried deleting NTUSER.DAT hoping that it would solve the problem. But it didn't...
My free disk space and memory are sufficient. What should I do besides reinstalling my WinXP ? Is it becoz I install and uninstall programs frequently (I get bored with my games very quickly) ?

Thanx...
__________________

^Cut13^ is offline  
Old 01-03-2005, 02:48 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 808
Default

I would make xp new again in your case.
__________________

derrmc is offline  
Old 01-03-2005, 04:08 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 18
Default

Propapbly some problems in windows registry, check thats by registry clean expert, you should scan ad-aware 6, and spybot, at last reinstall win xp
Marix is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.