Install O/S into a new comp? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-18-2006, 06:19 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 300
Default Install O/S into a new comp?

Hi, Can you install an O/S into a new computer that hasnt had a O/S installed. If so how? Thanks guys!
__________________

__________________
Sig reinstated SigSanta
Kazama is offline  
Old 02-18-2006, 06:33 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

sure can. Insert the cd, it should boot from the cd if not you need to enter the bios and select cdrom to make it the first boot device and the just follow the prompts.
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 02-18-2006, 06:45 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Jorsoft's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oakdale, MN
Posts: 4,581
Default

yep, that pretty much covers it...
__________________
Jorsoft is offline  
Old 02-18-2006, 07:36 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 300
Default

Cool thanks for that, while am at it how do you insert a little phrase under your avatar?
__________________
Sig reinstated SigSanta
Kazama is offline  
Old 02-19-2006, 01:17 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

just type it under your avatar
__________________
Osiris is offline  
Old 02-19-2006, 01:46 PM   #6 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,301
Default

Quote:
how do you insert a little phrase under your avatar?
Warez, you sooo funny....

Click the "User CP" button at the top of the forums, click "Edit Profile", scroll down to "Custom User Text:", type in what you want, and click "Submit Modifications".

You have to have so many posts before that option appears, but it looks like you've got enough.
-----------------------------------------------------------------------------------------

EDIT: Just noticed that you have already figured it out...
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 02-19-2006, 02:02 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Talking

__________________
Osiris is offline  
Old 02-20-2006, 01:19 AM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 300
Default

and warez you live in KFC? well then give me some chicken and a bottle of moutain dew free of charge or else .....
__________________

__________________
Sig reinstated SigSanta
Kazama is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.