Install issue - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-14-2013, 02:21 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2009
Location: Home
Posts: 1,105
Default Install issue

Hi, I deleted 2 partitions (each on a different HD) and then created 2 new ones but when I try to install windows 8 or 8.1 i am getting a windows saying:

Admin: x:\windows\system32\cmd.exe

microsoft windows [version 6.3.9600]

x:\windows\system32>

What does this mean? How do I fix this so I can install an OS to my PC?

thx
__________________

chara33 is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2013, 10:35 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2009
Location: Home
Posts: 1,105
Default Re: Install issue

^X in the terminal usually means that the control key is being held. x:\ is the ramdrive that the installation OS is being loaded to, so something is definitely off if you are seeing prompts to it.

mufu
__________________

chara33 is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2013, 10:50 PM   #3 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,515
Default Re: Install issue

At what point do you see this message when you go to install Win8?
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2013, 11:45 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2009
Location: Home
Posts: 1,105
Default Re: Install issue

The ctrl key was stuck and causing it. It installs fine now.
chara33 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2013, 12:37 AM   #5 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,515
Default Re: Install issue

Glad you got it figured out.
__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2013, 12:53 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2009
Location: Home
Posts: 1,105
Default Re: Install issue

Thx. Is Mak still around?
chara33 is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2013, 02:20 PM   #7 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,515
Default Re: Install issue

He visits from time to time. He's been busy with real life stuff though.
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.