Instalation Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-26-2007, 07:14 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
hawaiian style's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 280
Send a message via AIM to hawaiian style
Default Instalation Problem

I am trying to install a Digital Camera CD. When i try to run the CD it says I dont have Admin privlages. I am running the CD from an account with admin powers (fully)

I even loged onto the other accounts and ran the CD as my admin account but it didnt work.

One of my friends said its an instalation problem. Can anyone aid me with the problem?

(pm inbox is full)
__________________
Consistent learning is key
hawaiian style is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Chronic Rebooting Problem AND_YOU_ARE Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-24-2007 06:04 PM
Problem with my hardware responding to my computer. Carl133 Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-23-2007 09:21 PM
Very strange computer problem fangs2000 Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-20-2007 09:52 PM
HDD problem I think? lee2001notts Hardware Repairs and Troubleshooting 6 04-13-2007 01:10 PM
Hardware problem fufonzo Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-09-2007 10:38 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.