INF file txtsetup.sif corrupt or missing - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-01-2006, 10:28 AM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Im confused, what folder are you going to put it in? you receive this error as its installing right? Does it give you a retry, abort , ignore error? how long into the install does this happen, right away, 10 minutes, after the serial number?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 08-01-2006, 10:33 AM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 50
Default

Quote:
Originally posted by Warez Monster
Im confused, what folder are you going to put it in? you receive this error as its installing right? Does it give you a retry, abort , ignore error? how long into the install does this happen, right away, 10 minutes, after the serial number?
Right away. After POST, it will read the CD, and then yield this issue. It says press any button to continue, and if I press any button, it just reboots.

So I was thinking of importing this txtsetup file on my other computer. And then taking it back to this fresh rig and try again.
__________________

newton is offline  
Old 08-01-2006, 10:37 AM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

yea you can try that i guess. cant you make a new cd? did you make an answer file?
__________________
Osiris is offline  
Old 08-01-2006, 10:40 AM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 50
Default

How do I make an answer file?
newton is offline  
Old 08-01-2006, 10:53 AM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

guess thats a no then. well try what you said and see what happens
__________________
Osiris is offline  
Old 08-01-2006, 12:54 PM   #16 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 167
Default

pm if you want a copy of the answer files you need

there should be 3 or 4 on the disk

just a thought, the disk you are using, is it a Windows XP disk (as in copy legal or otherwise) or a restore disk (a are issued with some prebuilds)
__________________
Oh Gay my sig got removed!
chrisds is offline  
Old 08-01-2006, 01:28 PM   #17 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 50
Default

It's a copy, I believe a copy of a legal disc.
newton is offline  
Old 08-01-2006, 02:37 PM   #18 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 167
Default

ok! I see
__________________

__________________
Oh Gay my sig got removed!
chrisds is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.