Important! Please help! - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-30-2005, 05:48 PM   #21 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 157
Default

Nah, not in either of them. But don't dont worry I fixed it.
__________________

__________________
The Rig: Specs
e8500 @ 4.1Ghz, 4Gb OCZ Reapers @ 1152Mhz, Gainward HD 4850 GPU, Asus P5Q-PRO, Corsair 60gb Force Series SSD, Seagate 7200.11 320Gb, Corsair 620W Modular PSU, Vista Home Premium 64
zildjianchris is offline  
Old 11-30-2005, 05:57 PM   #22 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Remove these......you have a virus

O4 - HKCU\..\Run: [desktop] C:\WINDOWS\system32\idemlog.exe

O2 - BHO: (no name) - {FDD3B846-8D59-4ffb-8758-209B6AD74ACC} - (no file)
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 11-30-2005, 05:59 PM   #23 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 157
Default

I deleted the first one, not the second. Thanks
__________________
The Rig: Specs
e8500 @ 4.1Ghz, 4Gb OCZ Reapers @ 1152Mhz, Gainward HD 4850 GPU, Asus P5Q-PRO, Corsair 60gb Force Series SSD, Seagate 7200.11 320Gb, Corsair 620W Modular PSU, Vista Home Premium 64
zildjianchris is offline  
Old 11-30-2005, 06:12 PM   #24 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

why didnt you? did you rescan to see if it came back?
__________________
Osiris is offline  
Old 12-01-2005, 07:50 AM   #25 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 157
Default

I didn't know it was a threat, it's now deleted though.
__________________
The Rig: Specs
e8500 @ 4.1Ghz, 4Gb OCZ Reapers @ 1152Mhz, Gainward HD 4850 GPU, Asus P5Q-PRO, Corsair 60gb Force Series SSD, Seagate 7200.11 320Gb, Corsair 620W Modular PSU, Vista Home Premium 64
zildjianchris is offline  
Old 12-01-2005, 07:52 AM   #26 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

it was just a bho with a missing file so it wasnt needed
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.