If I... - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-01-2008, 11:14 PM   #21 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: If I...

Sorry i couldnt be of more service to the imaging and that. It has just been some time since i used that software.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 05-01-2008, 11:18 PM   #22 (permalink)
Private Joker
 
carnageX's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Dakota
Posts: 24,506
Default Re: If I...

I believe you have to boot off of the disk, if I remember right from doing it last time. Boot off of the disk, and then clone your drive(s) to the new drive.
__________________

__________________
Laptop: MSI GT70 2OC-059us | i7-4700MQ | 16GB | GTX 770m | 500GB SSD / 750GB HDD | 17.3" | Win10 Pro
Desktop: 4690k | 12GB g.Skill RipJaws | GTX 970 | 520hx | Z87X-UD4H | Corsair Vengeance C70 | Corsair H110 | Acer 25" | Acer 22" | Win10
Mobile: Samsung Galaxy Note 5


If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the under my post
carnageX is offline  
Old 05-01-2008, 11:22 PM   #23 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 324
Default Re: If I...

Quote:
Originally Posted by Makaveli213 View Post
Sorry i couldnt be of more service to the imaging and that. It has just been some time since i used that software.
Nah, I had no clue what I was doing.

So, which options should I choose here to make a bootable copy?
Thorn is offline  
Old 05-01-2008, 11:22 PM   #24 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default Re: If I...

with pm select the copy partition option and follow the simple directions
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 05-01-2008, 11:26 PM   #25 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: If I...

I would try Eric's option. The Ghost doesnt look like it has that option under advanced. IT should be under the home tab or something. Maybe tasks??
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 05-01-2008, 11:27 PM   #26 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 324
Default Re: If I...

Quote:
Originally Posted by EricB View Post
with pm select the copy partition option and follow the simple directions
Thanks, hadn't tried that:
Quote:
Originally Posted by Thorn View Post
I did not think that through.


It copied my 100 gig partition to a new 100 gig partion on my 250 gig drive. Is there any way or program that will allow me to use the whole drive?




Quote:
Originally Posted by Makaveli213 View Post
I would try Eric's option. The Ghost doesnt look like it has that option under advanced. IT should be under the home tab or something. Maybe tasks??
In my last post, I had found the 'copy hard drive' option. I had selected the source and destination. I just need to know which options will give me a bootable partition.
Thorn is offline  
Old 05-01-2008, 11:30 PM   #27 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: If I...

Should be Set Drive as Active. That will be needed to make it bootable.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 05-01-2008, 11:31 PM   #28 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 324
Default Re: If I...

Is that the only neccesary one?
Thorn is offline  
Old 05-01-2008, 11:34 PM   #29 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: If I...

You might want to do the Copy MBR as well. But other than that they are just preferences. Like the Bad Sector and the check for bad system files. That can be done but is not necessary.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 05-01-2008, 11:39 PM   #30 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 324
Default Re: If I...

Well crap:

Code:
-Error EC8F17B3: Cannot complete copying of System (D:\) drive.
--Cannot copy source drive to destination location.
---Error E0BB001B: Cannot lock volume \\?\Volume{e6e1c579-01b3-11dd-b185-806d6172696f}\ because it contains the OS or has an active paging file.
---Cannot copy source drive to destination location.
----Error E0BB001B: Cannot lock volume \\?\Volume{e6e1c579-01b3-11dd-b185-806d6172696f}\ because it contains the OS or has an active paging file.

Is there anyway around this?
__________________

Thorn is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.