IE6's ctrl + L mouse click - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-30-2005, 09:02 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 10
Default IE6's ctrl + L mouse click

Hi,

Does this happen to anybody?

In Internet Explorer -- hold down CTRL and then LEFT MOUSE CLICK ONCE -- a new browser window opens.

It's been happening on my Win2K machine...so far, I've tried:
- uninstall IE6 SP1 and restoring to IE5. Didn't work. Reinstalled IE6. Problem persisted.
- spyware and virus scans in Safe Mode...

PLEASE HELP!
__________________

mychen is offline  
Old 08-30-2005, 09:33 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

It highlights everything for me then I can copy
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 08-30-2005, 09:39 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 10
Default

Right. That's exactly the fuction that I'm looking for...

But now, something's messed up and I'm getting a new browser window... Please help me stop this from happening...
mychen is offline  
Old 08-30-2005, 10:24 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 479
Default

ctrl + click is apparently to open a tab in IE7 (all i can find..)

do you have a toolbar installed? apparently if tool bar like yahoo blocked a popup, you can use ctrl+click to open the window

that's all i can find..
__________________
lisp hacker :D
running: FreeBSD 5.4 - still learning :D
develop with: SBCL + emacs for lisp, Anjuta IDE +gcc for c, SPE for python..
browse with: opera
furtivefelon is offline  
Old 08-31-2005, 12:11 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 10
Default

Never had a toolbar installed...

IE7? That ships with Vista, right?

So is there anyway that I can disable this? As you know, IE6 doesn't have tabs.....
mychen is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.