IE 7 problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-01-2006, 07:26 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 53
Default IE 7 problem

I've got a user on the network who has a problem with IE 7.
Everytime they click on favorites the screen starts flickering and jumping. he also said when scrolling using the mouse when he stops it continues scrolling.
Has anyone else had this problem?
__________________

hrowinski is offline  
Old 12-01-2006, 07:29 AM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Are you sure it only happens with IE7? Have they gotten all the updates for IE7?

Check to make sure it just isnt a Browser problem or a problem with Flash or Java. Since Ie7's default page is MSN which uses Flash it could be that flash needs to be updated.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 12-01-2006, 07:32 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 53
Default

I rolled out IE 7 across the network after it was properly released.
The default webpage is Google, which should not use java or flash however i will check that
hrowinski is offline  
Old 12-01-2006, 07:55 AM   #4 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Well then you changed teh Default web page. Cause on install IE7 switches it back to MSN.

But double check on the Flash. Also i believe that M$ already rolled out a update to IE7 since its release. Make sure that it has been updated.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 12-01-2006, 07:58 AM   #5 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

You said you rolled it out across the network, but only a user had a problem. Or is it network wide and a common problem?.
__________________
baronvongogo is offline  
Old 12-01-2006, 08:12 AM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 53
Default

I rolled it out using wsus and eaqch machine has installed it.
The problem is only on 1 machine.
The company default search engine is Google. Yes IE7 wants you to choose MS instead of Google so I got each user to change it to Google
hrowinski is offline  
Old 12-01-2006, 08:19 AM   #7 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

if the problem is only on 1 machine and not on any others assuming the hardware, software is the same on every computer then that cuts it down to software/hardware locally, problem maybe someone has installed something on that comp and got a virus,spyware or have tampered with settings could uninstall IE7 and reinstall or the graphics drivers need reinstalling.
__________________

__________________
baronvongogo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.