IE 6 Connection Settings - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-16-2004, 07:16 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 22
Default IE 6 Connection Settings

I installed Avast 4 Anti-Virus and now I can't connect to the internet because it changed my browser connection setting to never dial a connection. I changed it back to dial my default connection but everytime I restart the setting gets changed back to never dial a connection. I'm running Windows ME. Is there a registry edit somewhere that would fix this? Anyone have any idea what's going on here?
__________________

jimb11 is offline  
Old 09-03-2004, 05:15 AM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

there is an option in the avast settings to select your internet connection...maybe it helps
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.