IBM x330 Sever / BOOT DISK - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-21-2003, 11:52 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 2
Default IBM x330 Sever / BOOT DISK

I have recently update the BIOS on the x330 from 4.8 to 6.0.31 and now can't use Ghost. 1.) I don't know how to make a RAID boot disk, so if anyone can help...GREAT! 2.) The disks I have were working before I made to change to 6.0.31. Can anyone help? Thanks
__________________

magnum is offline  
Old 08-22-2003, 11:11 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 22
Send a message via AIM to Admstng
Default

your ghost issue should not have anythign to do with GHOST. Maybe when you updated the bios it changed the boot order?

as for the RAID boot disk... go to IBM's website, and look up your raid card. Download the files for the bios and follow the steps. I only dealt with HP servers, and hp's site is pretty good for finding what you want.. i'll look over there now for ya...
__________________

Admstng is offline  
Old 08-22-2003, 11:13 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 22
Send a message via AIM to Admstng
Default

yewa... use this.. .shouldn't be too hard..

http://www-1.ibm.com/support/all_download_drivers.html
Admstng is offline  
Old 08-23-2003, 08:03 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

just what do you mean by "Ghost doesn't work?" do you mean you can get Ghost to create a backup CD but can't use the CD or just can't use Ghost at all?
__________________
Apokalipse is offline  
Old 08-25-2003, 09:16 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 2
Default

Thank you for all of the responses. I figured out what the problem was with the disks. I created the initial partition to large, so Ghost even though it opened, would not let me make an image. My initial c: partition was over 10GB. When I rebuilt it and trimmed it down to 4GB I was able to make an image. This was my fisrt message posted at the site! Once again thanks for the fast response!
magnum is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.