I/O error - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-22-2003, 09:03 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2
Default I/O error

I have an older computer with an athlon kmd processor which had win 98 installed on it. I want to install win 2000 prof on it. The hard drive was formatted, so theres nothing on it. When I try to boot the computer with w2000 prof boot disks I get an I/O error. Interestingly it will boot with windows ME boot disks fine. My guess is that its a fat 32 and ntsc(whatever it is) issue.
Anyone know what to do?
__________________

flatbread is offline  
Old 09-23-2003, 08:28 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2003
Location: US
Posts: 3,313
Default

If you have access to them or can get them, use the windows 2k floppy boot disks-- there are 4 in a set. See if you can get started that way.
__________________

__________________
You could say I've been around.
Shakie
Shakie is offline  
Old 09-24-2003, 01:19 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2
Default

Quote:
Originally posted by Guy
If you have access to them or can get them, use the windows 2k floppy boot disks-- there are 4 in a set. See if you can get started that way.

unfortunately that was what i was using. I also tried it with the windows xp corporate set and got the same error. Strang that windows me boots up fine.
flatbread is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.