I have a problem with Sony Vegas and how it handles .avi files - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 05-06-2007, 07:14 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: May 2007
Posts: 1
Default I have a problem with Sony Vegas and how it handles .avi files

Hello. I had Sony Vegas and it handled .avi files perfectly, I had made a video which was mostly made up of .avi files.

Then I had problem with codecs and now Vegas doesn't handle them and it says 'media offline'. It plays the sound but not video. But .avi files work fine when I play them! I tried uninstalling and reinstalling vegas, plus the codecs but to no avail.

Only difference I have seen outside of Vegas is that the thumbnails in folders do not show up for .avi files anymore. I think whatever would make them show up would possibly make them work in Vegas too.

Does anyone have any help?
On A Mission is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.