I am at my limit here. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-16-2006, 08:55 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

maybe the partition is reallt screwed up, why dont you use a windows 98 oem bootdisk http://www.troyedwards.com/downloads...sks/boot98.exe
and delete the partition using fdisk and then format it. If you want your drive back possibly, this is just a suggest. You will look your game data but, just a suggestion
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 02-16-2006, 09:15 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11
Send a message via ICQ to phil372
Default

oh ok I didnt think of that at all. yeah I actually have a boot98 disk around here somewhere I had to use it for this one before. hey thanks again will let ya know how it goes then.
__________________

phil372 is offline  
Old 02-16-2006, 10:17 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11
Send a message via ICQ to phil372
Default

hmmm well the 98boot didnt work either bummer. guess the drive is totally gone or I have an underlying problem, but its all leading to make me believe I have the hard drive that has totally went south on me. I will try it again tomorrow though just to flustered atm to try again.. Thanks for all ya help.
phil372 is offline  
Old 02-16-2006, 10:19 PM   #14 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

did u do it this way?

http://www.techist.com/showthread.ph...ighlight=fdisk
__________________
Osiris is offline  
Old 02-17-2006, 11:50 AM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11
Send a message via ICQ to phil372
Default

hey that last fix worked I was doing it wrong and missing a step. My laptop is now loading windows xp finally no blue screens or anything as of yet touch wood. the fix has seemed to do the trick, so all I can say its thanks heaps I really appreciate all the help from all you guys..
phil372 is offline  
Old 02-17-2006, 06:32 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11
Send a message via ICQ to phil372
Default

yeah it worked all drivers installed and now only replacing the wow patch which isnt any blue screens popping up. Ya all think it was my partition on the hd went bad or what? I will still feel better though once i get the new hd just in case so i will have a fall back if this is only a temp fix and indeed it is going bad, but touch wood seems to be going great. I have to say again thanks for each and everyones input, its really appreciated.
phil372 is offline  
Old 02-17-2006, 07:39 PM   #17 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Well thats good news. Never suspect the worst till you try everything.
__________________
Osiris is offline  
Old 02-17-2006, 09:35 PM   #18 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11
Send a message via ICQ to phil372
Default

yep it worked out i jumped the gun with a panic attack. thanks..
phil372 is offline  
Old 02-17-2006, 09:41 PM   #19 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Thumbs up

NP, and stay away from the so called pc tech you took it too....Take it to TF
__________________
Osiris is offline  
Old 02-18-2006, 01:11 PM   #20 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 11
Send a message via ICQ to phil372
Default

well I spoke to soon, and it worked for maybe and hour then it simply started that same rountine with errors. I tried to do the fdisk again and format it and it gets to 20% of the format and says something to the effect that this drive may be damaged and to make sure its plugged in etc etc. Heck if I know reckon its shot and I can tilt the laptop side to side and the hard drive as its working makes different pitched noises/ I took the drive out and all ya hear is the fan running, so I am now just gonna wait for the other hd being sent.
__________________

phil372 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.