html and mht pages and error message - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-04-2005, 02:54 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 229
Default html and mht pages and error message

1- I used to save any intersting web site as (Web Page complete *.htm , *.html), and some web pages that can be saved as htm, I used to save them as (Web Archive Single file *.mht).

2- I have got no problem to open any of these saved web pages later on

3- Recently I expeirenced receiving error message when I try to open any of these saved web pages (still I can browse saved page but always I have to receive message when I opened it),,,,,,,,the error message was:

"Windows cannot find ‘C:\Document and Settings\Administrator\Desktop\Acronis.htm’ . Make sure you typed name correctly, and then try again. To search click the start button, and then click Search."

I am using windows XP SP2, with all updated patches.
__________________

zillah is offline  
Old 06-04-2005, 03:09 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 720
Default

Were you able to do this before "all updated patches"?

-SkyHi
__________________

SkyHi is offline  
Old 06-05-2005, 02:39 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 229
Default

Yes
zillah is offline  
Old 06-05-2005, 05:13 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 29
Default

hmm. did u by chance change the saved location??
maybe the page uses frames and maybe the browser didnt find one of them files.
thatdarngood is offline  
Old 06-05-2005, 05:45 AM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 229
Default

Quote:
hmm. did u by chance change the saved location??
I did not get what exactly you meant.

But I have not changed the location of the saved files, suppose I changed the location for one unintentionally,,,what about the rest of the fiels?
zillah is offline  
Old 06-06-2005, 01:20 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 29
Default

does the page use frames??

if u were to change the location of a htm file or change their name then
the page that is referencing them will not recognise them. and say 'the page cannot be displayed' or something like that
__________________

thatdarngood is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.