How will I access BIOS in a Compaq 2000 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-09-2003, 08:20 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 380
Default How will I access BIOS in a Compaq 2000

Im using an old Compaq 2000 PC (i think). It has no big cursor in the upper ryt side when booting. This is why i dont know what 2 press to access BIOS. I tried pressing F10 too but nothing happens. What should I press in order to access my BIOS? Should I need a boot disk? What kind of boot disk would it be then? And what command should I enter?
__________________

piggysmile is offline  
Old 06-09-2003, 08:48 PM   #2 (permalink)
<a href="http://www.tech-forums.net/pc/f109/folding-home-guide-223396/" target="_blank"><img src="http://img190.imageshack.us/img190/4127/110ad0n.png" /></a>
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,765
Send a message via ICQ to Ecniv Send a message via AIM to Ecniv Send a message via Yahoo to Ecniv
Default

Try, F2, F8, and DEL.

Lemme know if any of those work.
__________________

__________________
\"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\'m not sure about the former.\"- Albert Einstein (1879-1955)

Ecniv is offline  
Old 06-09-2003, 09:01 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 380
Default

F8 certainly works yet it only brings me to the Microsoft Starup Menu
piggysmile is offline  
Old 06-09-2003, 09:15 PM   #4 (permalink)
<a href="http://www.tech-forums.net/pc/f109/folding-home-guide-223396/" target="_blank"><img src="http://img190.imageshack.us/img190/4127/110ad0n.png" /></a>
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,765
Send a message via ICQ to Ecniv Send a message via AIM to Ecniv Send a message via Yahoo to Ecniv
Default

You may be hitting it too late.
__________________
\"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I\'m not sure about the former.\"- Albert Einstein (1879-1955)

Ecniv is offline  
Old 06-09-2003, 11:49 PM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 469
Default

nice post microbell.....
__________________
Death has a thousand doors, let's see which one our victim chose.

"There's one thing that you learn on this job, is that human beings are capable of anything"

If you chase two rabbits, you lose them both

You say tomato... I say cause of death
For sale/trade
http://www.techist.com/pc/f40/fully-...r-fs-t-139695/
microsoftne is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.