How to be rid of this annoying Search bar - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-10-2005, 05:25 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 193
Default How to be rid of this annoying Search bar

hiya

can someone help me out here

ive recently got this bar up the top of IE, and cant seem to be rid of it.
i can turn if off through view>toolbars, but once i open another page, its back again

i think it poped up when i put limewire on.

thx all
Attached Images
File Type: jpg untitled.jpg (29.7 KB, 29 views)
__________________

Chrono is offline  
Old 08-10-2005, 05:46 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

Probly Spyware. Try and scan for spyware with Adaware and Spybot. If not, look for a fix on the web. Just google the name of it if you cant remove it.
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 08-10-2005, 06:01 AM   #3 (permalink)
Master Techie
 
uzi9mm's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Horseheads, NY
Posts: 2,553
Default Re: How to be rid of this annoying Search bar

Quote:
Originally posted by Chrono
i think it poped up when i put limewire on.
Well it was not limewire itself, but rather something you downloaded off of limewire. I am 100% sure that limewire is not bundled with any adware/spyware. I know Kazaa is bundled with it tho.

My guess is that you tried to download a program and it did not work, but when you executed it, the file went ahead and installed spyware.
__________________
INTEL i7 930
ASUS P6X58D
3x2gb Corsair Dominators
EVGA GTX 480
CORSAIR 850-HX
uzi9mm is offline  
Old 08-10-2005, 09:03 AM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 476
Default

Go to: internet explorer > tools> internet options > programs (tab) > click on manage add-ons.

Now look for something like a toolbar, or the name of the toolbar you have. Once you have found it, click on it, then choose disable at the bottom.
__________________
Hugo82 is offline  
Old 08-10-2005, 11:53 AM   #5 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

If you download MS spyware beta, it will find it and you can delete it. It is a spyware program! Just google Microsoft spyware and do the Genuine Check thingy. Good program from MS!
__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.