How to modify the Local Security Policy of remote computer? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-04-2006, 11:24 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
Default How to modify the Local Security Policy of remote computer?

I am domain admin. How can modify the Local Security Policy of remoter computer in same LAN?

Thanks.
__________________

gateway_sy is offline  
Old 01-05-2006, 01:18 AM   #2 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

security settings for your machine should be found in group policy editor under computer config | windows settings | security
__________________

office politics is offline  
Old 01-05-2006, 04:35 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,364
Send a message via AIM to shan
Default

why don't you just set an new OU in your active directory for that pc, set the security settting and stuff and have them reboot?
__________________
<center><h2><font color=\"red\">C:\\ Is the root of all evil</font></h2>
<hr width=\"50%\">
phiber@sysdum.com
spam this account, it's fun.
shan is offline  
Old 01-05-2006, 08:59 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
Default

Quote:
Originally posted by csamuels
security settings for your machine should be found in group policy editor under computer config | windows settings | security
Sure, I can found this settings on my local computer. I mean I want to modify it on another pc in same LAN. When I run mmc and add a Snap-in->group policy, and add another computer, but I only can see IP Security Policy on Local Computer under computer config | windows settings | security, can't see Local Policy.

I just want to modify one setting:

Security Settings->Local Policies->User Rights Assignment:
Access this computer from the network

Do you know whether can I modify this settings in Registry of XP?
Because I have Domain Admin right and I can modify Registry romotely, but I cann't modify this setting remotely.

Thanks.
gateway_sy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.