How to make an "Image" of a game on hard drive? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-09-2006, 07:55 AM   #21 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

IT might be that the game doesnt recognize the Virtual Drive. Maybe a no CD patch would work in this instance. Dont know for sure. I have used Alcohol 120% to image many of my games but they worked right from the Virtual Drive with no problems for me.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 12-09-2006, 10:13 AM   #22 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jun 2005
Location: uk
Posts: 2,417
Default

No cd patch wont work with battlefield games.

Ive been told i need to install the game in virtual drive? but number one the image is 3 gigs in size so thats all of the game really, plus if i try to install all i get is "modify" or "remove" not option to install because obviously its already installed so i dont know what to do from here
__________________

jonny_uk is offline  
Old 12-09-2006, 12:32 PM   #23 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Well then you will have to uninstall the game. Then install it from the Virtual Drive.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 12-09-2006, 06:23 PM   #24 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 10
Default

Ok there is no reason that a nocd patch won't work there would be none listed if that was the case. The reason it is asking you for the cd is because there is some sort of software built into the game to prevent pirating. A nocd patch will let you play the single player on ur PC not multiplayer on line simply download the patch and paste the exe file in it into you battlefeild 2142 install directory (ie: c:\Programfiles\ubisoft or whoever\Battlefeild2142


Cheers

Keep Things Legal
Any discussion, links, or information on hacking, cracking, serial numbers, pirating, warez, or any other illegal matters is not allowed.
KingD is offline  
Old 12-09-2006, 08:25 PM   #25 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default

Try moving the image to your EA folder. I have mine in Program Files\EA GAMES\BF2 CD 1.mds

Make sure you take your physical disk out and then try to launch the game.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.