How do I remove this option? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-28-2004, 08:00 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 49
Default How do I remove this option?

I have deleted all the shredders that I know of on my computer but whenever I right click an object on the desktop or start menu, or pretty much anything else on my computer, the option to destroy with shredder is present. When I do click it, nothing happens. I am wondering how I can remove this option from my "right-click menu". Is it possible to do it through msconfig or regedit? If so, how?

__________________

Dexterium is offline  
Old 11-28-2004, 08:48 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 973
Send a message via Yahoo to intercodes
Default

Dexterium,

There is registry way of editing, right click menu. But download any of the following s/w and play it safe. The 1st one is X-setup and 2nd is TweakUi ofr Xp

http://files4.majorgeeks.com/files/e...p-setup-en.zip

http://download.microsoft.com/downlo...ertoySetup.exe

__________________

intercodes is offline  
Old 11-28-2004, 09:58 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 116
Default

You deleted them? You mean by right-clicking and pressing delete? If so,then no wonder! You have to go to Control Panel,Add/Remove Programs and do it from.I have a feeling that you did remove it the correct way,but just confirming.
__________________
<img src=\"http://www.90minut.pl/logo/world/clubs/eng_mu.gif\"0\" alt=\"\"><font
<center><marquee width=60%><font face=\"verdana\" size=\"1\" color=\"#000000\" style=\"filter: glow(color=#ffcc00,strength=2); width: 100%;padding:3px\";>Manchester United-THE RED DEVILS!
Who\'s that team they call United?, Who\'s that team they all adore? They\'re the boys in red and white And they play with all their might,And they\'re out to show the world how they can score! So bring on Sunderland and Arsenal, Bring on Spaniards by the score, Barcelona, Real Madrid, They may make a gallant bid, But they\'ll only find the reason why we roar.
</marquee></center>
AlexRider_MI6 is offline  
Old 11-28-2004, 12:54 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 49
Default

Quote:
Originally posted by intercodes
Dexterium,

There is registry way of editing, right click menu. But download any of the following s/w and play it safe. The 1st one is X-setup and 2nd is TweakUi ofr Xp

http://files4.majorgeeks.com/files/e...p-setup-en.zip

http://download.microsoft.com/downlo...ertoySetup.exe


How do I do it using the TweakUi?
Dexterium is offline  
Old 11-28-2004, 04:26 PM   #5 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Forget TweakUI. It sucks and only works on XP. X-Setup is better and has more options.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 11-28-2004, 05:05 PM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 49
Default

The link to that X-Setup didn't work before, can anyone give me a good one? Thanks.
Dexterium is offline  
Old 11-28-2004, 05:06 PM   #7 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

http://www.x-setup.net/downloads/
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 11-28-2004, 05:26 PM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 49
Default

Okay, now I need help finding where I can get this right-click menu thing. I can find stuff like XQ Context Menu Options 2.xpl but I don't see anything where I can just take the "right click menu" I have now and delete the stuff off of it.
Dexterium is offline  
Old 11-28-2004, 05:29 PM   #9 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

use the search option (F3)
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 11-28-2004, 05:38 PM   #10 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 49
Default

I did and I can't find it.

Does it have anything to do with "encrypt/decrypt menu"?
__________________

Dexterium is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.