how do i put a gif image to go on top of everything on my computer, including games - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-28-2007, 04:33 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 140
Default how do i put a gif image to go on top of everything on my computer, including games

I want to put a gif image in an exact part of my screen, which will be on top always. so if i open my browser for example, the image is still stuck there, and even if i open a game like half-life. how do i do this?
__________________

jonathanwest is offline  
Old 07-29-2007, 03:14 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 140
Default Re: how do i put a gif image to go on top of everything on my computer, including gam

ttt.......
__________________

jonathanwest is offline  
Old 07-29-2007, 02:47 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 140
Default Re: how do i put a gif image to go on top of everything on my computer, including gam

ttt, ttt
jonathanwest is offline  
Old 07-29-2007, 03:05 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 889
Default Re: how do i put a gif image to go on top of everything on my computer, including gam

i dont get what you meen pal so when you oepn notepad instead of it been white its a gif image???
jay_bo is offline  
Old 07-29-2007, 04:16 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 140
Default Re: how do i put a gif image to go on top of everything on my computer, including gam

if the gif image was located in the same coordinates as the notepad opening it would get in the way yes.
jonathanwest is offline  
Old 07-30-2007, 04:08 AM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 889
Default Re: how do i put a gif image to go on top of everything on my computer, including gam

Dont know never tried it and never would really, i dont think it will work thou
jay_bo is offline  
Old 07-30-2007, 10:17 AM   #7 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: how do i put a gif image to go on top of everything on my computer, including gam

There is no way to do this. You need a program that can accomplish this. That way no matter what is opened it will keep the image opened. But i do not know of anything that can do this. There is no image viewer that can nor anything that can stay on top off all screens.

Espically with a gif image.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 07-30-2007, 10:23 AM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Brinson's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,195
Default Re: how do i put a gif image to go on top of everything on my computer, including gam

there is a program that creates a hovering image with cpu/mem/whatever you choose...and it might have inser image, but I can't remember what its called at the moment.
__________________
Antec 300 Illusion
430w Antec Earthwatts
AMD Q4 640 Propus
2x4gb Patriot DDR3 1333
750gb Seagate 7200.11 Hard Drive
Brinson is offline  
Old 07-30-2007, 03:34 PM   #9 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 140
Default Re: how do i put a gif image to go on top of everything on my computer, including gam

Quote:
Originally Posted by Brinson View Post
there is a program that creates a hovering image with cpu/mem/whatever you choose...and it might have inser image, but I can't remember what its called at the moment.
ok cool if you can remember please post.
jonathanwest is offline  
Old 07-30-2007, 03:53 PM   #10 (permalink)
Monster Techie
 
Brinson's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1,195
Default Re: how do i put a gif image to go on top of everything on my computer, including gam

Its called Serious Samurize...still not sure if it does images, though.
__________________

__________________
Antec 300 Illusion
430w Antec Earthwatts
AMD Q4 640 Propus
2x4gb Patriot DDR3 1333
750gb Seagate 7200.11 Hard Drive
Brinson is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
POST Troubleshooting Guide SYL\X/3K Hardware Repairs and Troubleshooting 7 03-07-2009 11:24 AM
Serious computer problem. HeeRoMaKi Hardware Repairs and Troubleshooting 71 07-28-2007 11:42 PM
Selling computer games to minor will get you life TheEnd187 Off Topic Discussion 17 07-07-2007 12:38 PM
HELP!!!! I disabled my graphics card by accident, need help!! Wildside Monitors, Printers and Peripherals 5 06-16-2007 07:29 PM
Cant seem to fix this dang computer morrty Hardware Repairs and Troubleshooting 7 06-11-2007 11:09 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.