??? How to delete ??? help ,help ^_^ - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-22-2005, 04:49 AM   #31 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2004
Location: A system that rotates chaotically while simulations indicate irregular and unconventional behaviour.
Posts: 477
Default

do you have nero or some similar burning software with the ability to burn boot cds? i used nero to burn a "caldera dos bootable cd". quick and painless.
__________________

LoTeX is offline  
Old 07-22-2005, 04:51 AM   #32 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 55
Default

yes ,I have nero ,also have sevaral bootbale cds ..
hehe..^_^
__________________

__________________
Simple is best
-----------------
Learning English ...
ÏëѧÖÐÎĵļÓÎÒmsn:alexanderxyh@hotma il.com£¬ºÇºÇ
alexanderxyh is offline  
Old 07-22-2005, 05:13 PM   #33 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

not sure if you missed my post or something, but this is what you need to do...

Download this: http://www.sysinternals.com/files/processexplorer9x.zip

Then run it. Once the program is up (you might get a notice about symbols, just click ok), go to find handle. Then type the name of the file. Even part of a name with "*" should show you what is using it. if this doesn't work, say so. cause that would mean you have an invisable program running on your machine that the system doesn't know about. That would indicate a remote conection doing something on there...
just a thought, and good luck
Inaris is offline  
Old 07-22-2005, 09:03 PM   #34 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 55
Default

Yes .I have searched ,but it seems not working, none process are found ~~ sigh..
The software is really very great..
I can download a mothertone version..
thank you,Inaris
__________________
Simple is best
-----------------
Learning English ...
ÏëѧÖÐÎĵļÓÎÒmsn:alexanderxyh@hotma il.com£¬ºÇºÇ
alexanderxyh is offline  
Old 07-23-2005, 06:46 AM   #35 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 415
Default

yes i meant a command prompt but doing it with the boot up option of safe mode with a command prompt, then windows only loads that. it doesnt even load explorer i think.
__________________
Fear is nothing but the anticipation of pain, be it physical, mental, spiritual or emotional.
specs.
Athlon XP 2200+ oc\'ed @ 1.93ghz
MSI ms-6738
768mb ddr2100
Nvidia mx420 :(
60gig maxtor 7200rpm
Dual boot with Mandrake 10.0 and Win XP Pro sp2
neversleeps is offline  
Old 07-23-2005, 06:54 AM   #36 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 55
Default

i have tried .
it said can not find that file...
I just cannot understand ,why the file cannot be found but still lay there ...
__________________
Simple is best
-----------------
Learning English ...
ÏëѧÖÐÎĵļÓÎÒmsn:alexanderxyh@hotma il.com£¬ºÇºÇ
alexanderxyh is offline  
Old 07-23-2005, 07:16 AM   #37 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 415
Default

have u tried shredding it with 3rd party software instead of deleting it, thats my last idea, maybe ur mft is corrupt or something. also im curious if u make a new txt doc or something and try to rename it the same as the weird file in same directory, will it let u or does it say theres already a file by this name blah blah
__________________
Fear is nothing but the anticipation of pain, be it physical, mental, spiritual or emotional.
specs.
Athlon XP 2200+ oc\'ed @ 1.93ghz
MSI ms-6738
768mb ddr2100
Nvidia mx420 :(
60gig maxtor 7200rpm
Dual boot with Mandrake 10.0 and Win XP Pro sp2
neversleeps is offline  
Old 07-23-2005, 07:17 AM   #38 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

I had this problem a few weeks ago. I couldnt get IE to work correctly or load windows update. Some folders were in my windows i know i deleted. I tried again and go thte same errors you are having. I did a system restore. That was the only thing that worked for me.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 07-23-2005, 11:11 AM   #39 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 55
Default

Oh ,my god ,I turned off syeterm restore .. It waste a lot of space
But my IE is working fine as usual ,and my kaspersky antivirus is in good state too,and i can update normally ..
so i think ,our problems have some difference maybe..
__________________
Simple is best
-----------------
Learning English ...
ÏëѧÖÐÎĵļÓÎÒmsn:alexanderxyh@hotma il.com£¬ºÇºÇ
alexanderxyh is offline  
Old 07-23-2005, 11:15 AM   #40 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 55
Default change icon

though XP said it cannot find the file, I can still change it icon,look at this new pic..
Attached Images
File Type: jpg icon.jpg (8.0 KB, 23 views)
__________________

__________________
Simple is best
-----------------
Learning English ...
ÏëѧÖÐÎĵļÓÎÒmsn:alexanderxyh@hotma il.com£¬ºÇºÇ
alexanderxyh is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.