??? How to delete ??? help ,help ^_^ - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-20-2005, 10:43 PM   #21 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 479
Default

well, there are files that have 0 size.. but i have no idea what exactly are their purpose.. and xp can't find the file?? huh?
__________________

__________________
lisp hacker :D
running: FreeBSD 5.4 - still learning :D
develop with: SBCL + emacs for lisp, Anjuta IDE +gcc for c, SPE for python..
browse with: opera
furtivefelon is offline  
Old 07-21-2005, 02:29 AM   #22 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 415
Default

i would try booting into safe mode with a command prompt and do it thru dos
__________________

__________________
Fear is nothing but the anticipation of pain, be it physical, mental, spiritual or emotional.
specs.
Athlon XP 2200+ oc\'ed @ 1.93ghz
MSI ms-6738
768mb ddr2100
Nvidia mx420 :(
60gig maxtor 7200rpm
Dual boot with Mandrake 10.0 and Win XP Pro sp2
neversleeps is offline  
Old 07-21-2005, 07:06 AM   #23 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 55
Default

but my format is NTFS ....
__________________
Simple is best
-----------------
Learning English ...
ÏëѧÖÐÎĵļÓÎÒmsn:alexanderxyh@hotma il.com£¬ºÇºÇ
alexanderxyh is offline  
Old 07-21-2005, 07:16 AM   #24 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 415
Default

it doesnt matter if ur using xp's command prompt, that "dos" would have ntfs support. if u tried booting to say like a true dos boot disk then u would have to load ntfs drivers or whatever its called that enables ntfs support in dos.
__________________
Fear is nothing but the anticipation of pain, be it physical, mental, spiritual or emotional.
specs.
Athlon XP 2200+ oc\'ed @ 1.93ghz
MSI ms-6738
768mb ddr2100
Nvidia mx420 :(
60gig maxtor 7200rpm
Dual boot with Mandrake 10.0 and Win XP Pro sp2
neversleeps is offline  
Old 07-21-2005, 07:25 AM   #25 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 55
Default

neversleeps, what U mean is to use xp's command prompt ,haha
ok,I'll try
RicoDirenzo,"Is it causing system problems? If everything is kosher......................leave it alone!" this seems to make sense ,hoho...
Inaris, I'll see if I can use it ,because my English is poor~~
furtivefelon,what I can say to U is : Thank U again ,haha
__________________
Simple is best
-----------------
Learning English ...
ÏëѧÖÐÎĵļÓÎÒmsn:alexanderxyh@hotma il.com£¬ºÇºÇ
alexanderxyh is offline  
Old 07-21-2005, 07:33 AM   #26 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 55
Default look at this please

the picture show the xp's cmd prompt shows
only to directory ? but no files
but I indeed found it on my desktop ...
Attached Images
File Type: jpg 1.jpg (33.7 KB, 32 views)
__________________
Simple is best
-----------------
Learning English ...
ÏëѧÖÐÎĵļÓÎÒmsn:alexanderxyh@hotma il.com£¬ºÇºÇ
alexanderxyh is offline  
Old 07-21-2005, 07:36 AM   #27 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 55
Default another image

location ...
Attached Images
File Type: jpg 2.jpg (23.7 KB, 30 views)
__________________
Simple is best
-----------------
Learning English ...
ÏëѧÖÐÎĵļÓÎÒmsn:alexanderxyh@hotma il.com£¬ºÇºÇ
alexanderxyh is offline  
Old 07-21-2005, 07:40 AM   #28 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 55
Unhappy what xp shows

sigh ....
Attached Images
File Type: jpg 3.jpg (28.5 KB, 29 views)
__________________
Simple is best
-----------------
Learning English ...
ÏëѧÖÐÎĵļÓÎÒmsn:alexanderxyh@hotma il.com£¬ºÇºÇ
alexanderxyh is offline  
Old 07-21-2005, 09:15 AM   #29 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2004
Location: A system that rotates chaotically while simulations indicate irregular and unconventional behaviour.
Posts: 477
Default Re: look at this please

Quote:
Originally posted by alexanderxyh
the picture show the xp's cmd prompt shows
only to directory ? but no files
but I indeed found it on my desktop ...
did you try "dir/ah" ?

and the cmd in windows won't prolly help, u gotta go into a "real dos mode".
LoTeX is offline  
Old 07-21-2005, 08:24 PM   #30 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 55
Default

but the format id ntfs ,goto real dos ,i cannot install a ntfs driver for dos ..
dir/ah?
oh,yeah ! it really works, but still can not delete .. cannot found ..look at posted picture ..
Attached Images
File Type: jpg dir_ah.jpg (52.7 KB, 23 views)
__________________

__________________
Simple is best
-----------------
Learning English ...
ÏëѧÖÐÎĵļÓÎÒmsn:alexanderxyh@hotma il.com£¬ºÇºÇ
alexanderxyh is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.