How can I hide a program? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-19-2005, 10:03 PM   #21 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Well you cant hide it. I have the same program for Beta msn.
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 11-20-2005, 07:57 AM   #22 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: New Brunswick, Canada
Posts: 511
Send a message via MSN to LegendBreath
Default

Yes you can I found the solution, a program called Power Menu. You can hide EVERY program in the tray.
__________________

__________________
LegendBreath is offline  
Old 11-20-2005, 08:22 AM   #23 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

there's also a program called Watchcat
__________________
Apokalipse is offline  
Old 11-20-2005, 11:09 AM   #24 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

I'll give it a try.
__________________
Osiris is offline  
Old 11-20-2005, 11:41 AM   #25 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: New Brunswick, Canada
Posts: 511
Send a message via MSN to LegendBreath
Default

I really like Power Menu, because it's small, less than 100kb, doesn't use much resources, and it's not a big thing to install... (comes with no installer)
__________________
LegendBreath is offline  
Old 11-20-2005, 11:43 AM   #26 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Quote:
Originally posted by LegendBreath
Yes you can I found the solution, a program called Power Menu. You can hide EVERY program in the tray.
It worked. Thanks
__________________
Osiris is offline  
Old 11-20-2005, 12:33 PM   #27 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: New Brunswick, Canada
Posts: 511
Send a message via MSN to LegendBreath
Default

Eh eh... :P don't thanks me, thanks my good old friend Google!
__________________

__________________
LegendBreath is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.