How Can I Become Able To Send Emails Again? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-18-2004, 01:13 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 6
Default How Can I Become Able To Send Emails Again?

hI! because of computer troubles I am presently having(and not able to afford to pay more for techical help), I am usually not able to send emails any more. What do you suggest doing about this?
I have a Compaq #1 Presario computer. It is 5000 series. And model 508OUS.

(please post in the correct forum..this is a forum for members to submit tricks and tips for other users to see...i'm moving this to the regular forum) nomad
__________________

prolificpetunia is offline  
Old 02-20-2004, 05:37 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 6
Default

Thank you for your reply and comments.
It turns out that today, the emailing is working much better. I wonder if it might be because this morning, I ran a disk called "Compaq Presario - learning more." I've noticed before that for some reason it has at times helped fix computer problems, just to run this disk for a while on the computer.
you wanted to know what operating system I have. I have windows millenium.
I still have one problem, and I'll study on that disk some more - maybe it will be able to explain what Ineed to do to fix this problem - the problem is that I somehow lost my maintenance tools - they are no longer seen listed in my programs, so I have no normal way to do maintenance on my computer.
Bye.
Debby
__________________

prolificpetunia is offline  
Old 02-20-2004, 06:03 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 872
Default

What kinda maintainace tools are u talkin' 'bout here ..??

If ur looking at the regular scandisk n' defragmenter .. then just goto [b]Control panel > add/remove programs > add/remove windows componets .. U'll find them under system tools
__________________
Screenshots of my Desktop.....Post ur\'s too :D

AMD AthlonXP3000+@ 2.2GHz, Cooler Master Aero 7+, Gigabyte 7NNXP , 1GB Kingston HyperX PC3200 Dual Channel , MSI FX5600 VTDR 256 ,Pinnacle PCTV , 120+120GB Barracuda , Liteon 52x CDRW , Samsung DVDROM , Benq DW1620 16x DVD ReWriter, Phillips 21\" TV,Samsung Syncmaster 763MB,Logitech Cordless MX DUO , Thermaltake Silent PurePower 480W Butterfly Series PSU, Win XP SP2,RH9.
Creative DDTS100 Decoder, Creative Inspire TD7700 7.1 Speakers

Search TF B4 u post { Thanks for this one! Emily :) }
<form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\"><input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
preet2u is offline  
Old 02-20-2004, 06:27 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 6
Default

Hi! I checked the add/remove programs as you said. I saw "Internet explorer 5.5 & Internet tools" in the listings there.
There were 3 choices of what to do there: (1) Add a component (2) Repair Internet Explorer (3) Restore the previous windows configuration. There were a couple of "OK" buttons on the form. There was an "Advanced" button. There was also a "add/remove" button. How do you you suggest going about restoring the tools section to the program sections in my computer, going by the information that I've told you?
Bye.
Debby
prolificpetunia is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.