Hotmail problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-24-2004, 04:08 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 49
Default Hotmail problem

i can get my message,but when i try to respond,the page never load properly and y cannot send.there is a error icone in the left lower corner of my internet explorer window.
i also tried to load the help of hotmail,but it does not load also.what is wrong?
i dont have any problem exept for this.and i can send message from outlook from my hotmail acount.
__________________

Teufel is offline  
Old 05-25-2004, 12:46 AM   #2 (permalink)
ADZ
Master Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 2,231
Send a message via Yahoo to ADZ
Default

WhatWeb Browser are you using? If it is internet explorer, go to the updates page on the M$ Website and download the latest critical updates.
Also if you have any kind of firewall software, try disabling it...
__________________

ADZ is offline  
Old 05-25-2004, 02:04 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 340
Default

Sounds like a security issue with your comp or your ISP
__________________
I wish I had a computer but I am broke!!!
AndrewtheGreat is offline  
Old 05-25-2004, 09:31 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

Had same problem many a time, have 2 get rid of program and download again,you might have 2 do it a couple of times.
Shumway is offline  
Old 05-26-2004, 03:43 AM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,172
Send a message via AIM to Win2kpatcher
Default

Yep it can be a lot of things. I would start with the basics, run IE6 installation again, run spy bot search and destroy, run adaware, run virus scan with up to date DAT files. This should clear up any nonsense with IE assuming that is the browser you are using.
Win2kpatcher is offline  
Old 05-26-2004, 03:56 AM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 415
Default

not really a fix but u can try using a different browser, www.mozilla.org
__________________
Fear is nothing but the anticipation of pain, be it physical, mental, spiritual or emotional.
specs.
Athlon XP 2200+ oc\'ed @ 1.93ghz
MSI ms-6738
768mb ddr2100
Nvidia mx420 :(
60gig maxtor 7200rpm
Dual boot with Mandrake 10.0 and Win XP Pro sp2
neversleeps is offline  
Old 06-03-2004, 12:06 AM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 49
Default

i updated my browser wich is internet explorer 6.0.
but i am not able to send a email.same thing happen.the loading of the reply never end(and the rtf tool never show and i cant disable it)
a did a virus and spyware scan.nothing help.
but i did try mozzila and i could send email with this browser.
i have no idea why IE is not able to send.
__________________

Teufel is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.