Home page slow to open - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-14-2006, 11:33 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 8
Default Home page slow to open

HI---After installing and uninstalling a problematic Firefox, I began experiencing the trouble with opening my home page. I belive that some other sites are slower to open also. Hijackthis tells me that the URLSearchHook is missing---don't know if that is related or if I should fix that or not. Any suggestions would be appreciated.
__________________

vanmol is offline  
Old 10-14-2006, 12:19 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Possibly a virus.

Do a virus scan.
__________________

talldude123 is offline  
Old 10-14-2006, 12:58 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default

I know i'll get blasted for this but I've run into this with firefox more than once.I qit using it cause it starts running like crap after just a few months. So i'll just stick with good ol IE....
sPlAtOiD is offline  
Old 10-14-2006, 01:07 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 8
Default

I'm using ZA Internet Secuity and no viruses detected. I really think that Firefox caused the problem-----but what? Where? How?
vanmol is offline  
Old 10-14-2006, 06:32 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
alexsabree's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: United States
Posts: 1,845
Default

reinstall it..

just to be sure... how much ram you got

How long does it take to load, if its more than a min then ur in trouble
alexsabree is offline  
Old 10-14-2006, 11:15 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 8
Default

Naw!!! It doesn't take that long (1 minute) to load but it sometines takes too long, while other times it is loading quickly. Also occasionally it just hangs and won't load at all. By reinstall it I guess u mean Firefox. I don't want to do that as I feel Firefox created my problems.
__________________

vanmol is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.