hmm. this dont sound right - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-01-2006, 07:09 PM   #1 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default hmm. this dont sound right

if you ask me it sounds like spyware, nothing windows would do because its asking me to downlaod and run something and reboot. then says failure to act now may lead to data loss and corruption. i havent done windows update or sp2 yet(tho i have sp2 downloaded on my other hdd, just gotta install it) the message im receiving will be in the pic at the bottom. it sounds like a load of bull **** to me, wat u think. i cant find it in any of the other posts, so i have no idea if this has been mentioned before. i get one like every 20 minues, and i have gotten 2 different addresses. tell me wat u think?
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 07-01-2006, 07:12 PM   #2 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default heres the other one ive been getting

o yea, just a note on the pic, im runnng xp pro sp1, and have xp visual style, but the message looks more like 98 r something
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 07-01-2006, 07:19 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 422
Default

Hehe, go to start->run and type: services.msc

Scroll down to "messenger" and stop the service. Then right click it and click properties. Disable everything possible.
__________________

Current PC
Windows 7 Pro x64
AMD 965 Black Edition 3.4GHz
ASUS Crossfire III
Corsair 650 Watt
12GB RAM
Sapphire ATI 5770
500GB Samsung*2 | 150GB VelicoRaptor 10K HDD
1TB Samsung
Jobs
Electrician
C# Programmer+Web Programmer
Gamer :)
mack is offline  
Old 07-01-2006, 07:20 PM   #4 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

jus a note, got another one of the first one, time 4 : 19 : 35....gettting annoying, wat i do to get rid of it?
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 07-01-2006, 07:21 PM   #5 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

o ok. thanks, ill see what happens
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 07-01-2006, 07:23 PM   #6 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

1. Click Start-> Settings -> Control Panel
2. Click Administrative Tools
3. Click Services
4. Double-click Services
5. Scroll down and highlight Messenger
6. Right-click the highlighted line and choose Properties
7. Click the STOP button
8. Select Disable or Manual in the Startup Type scroll bar
9. Click OK

EDIT: also I think service pack 2 fixed this hole so you might want to install it if not already present.
__________________
baronvongogo is offline  
Old 07-02-2006, 12:47 PM   #7 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default

LOL....im not even on xp nemore. it went kaput. I was sitting here and a wire from one of my oldest fans (my 120 mm from 1999) had the red wire come out, and it went down and touched the pins from the first pci connector between the plastic and the mobo, and it was the same connector my video card was connected. hope i didnt fry it, but i have tryied to reinstall xp on here after it, no luck. ill see what happens, hopefully i comeback!!! man i am glad i backed up my harddrive about 20 min before it happened. had to format from ntfs to fat32. lost everything
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.