HELP! xp install problem... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-12-2004, 07:50 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 43
Send a message via AIM to lbreevesii
Default HELP! xp install problem...

i FINIALLY got my new WD 160 gig sata hdd today. after getting bios to boot to it properly i installed xp. install went well. on the first boot attempt when you finialize your setup, finish setting up files, etc, etc. the old windows problem came back..."unable to find file" Doh! now if this had been 98se i would have no problem with it, but being xp i don't know where to look for the file.

heres what i know, it is called "asms" and it relates to SP1. thats all it told me. can anyone tell me where this file is located? i really need to finish up this install.

my monster pc finially has the storage space it deserves, but not the os it deserves( you could take that to mean XP or Linux, either would be correct)

Thanks.
__________________

__________________
AMD 64 3800+
ABIT AN8-SLI
X-connect 500W psu
1.5gb RAM
etc etc

Custom Quake box under planning and soon to be under construction
lbreevesii is offline  
Old 10-12-2004, 07:53 PM   #2 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

http://support.microsoft.com/default...;EN-US;Q311755
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-12-2004, 08:07 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 43
Send a message via AIM to lbreevesii
Default

after about 15 min. of searching i just found that myself...i hate tryin to find stuff on microsoft...just finished printing that out...i'll get back w/ u guys on how it comes out.

hey major, are you a member at www.computer-forums.net or w/e it is? just wondering if its the same person.
__________________
AMD 64 3800+
ABIT AN8-SLI
X-connect 500W psu
1.5gb RAM
etc etc

Custom Quake box under planning and soon to be under construction
lbreevesii is offline  
Old 10-12-2004, 08:14 PM   #4 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Quote:
Originally posted by lbreevesii

hey major, are you a member at www.computer-forums.net or w/e it is? just wondering if its the same person.
yes, that's me
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 10-12-2004, 08:39 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 43
Send a message via AIM to lbreevesii
Default

thought so. didn't think ne one else owuld have that avatar...lol
__________________
AMD 64 3800+
ABIT AN8-SLI
X-connect 500W psu
1.5gb RAM
etc etc

Custom Quake box under planning and soon to be under construction
lbreevesii is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.