Help! window xp repair doesn't work!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-27-2005, 12:05 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 22
Question Help! window xp repair doesn't work!!

Well my intial problem was that my taskbar just disappeared all the sudden. I tried messing with the control panel and nothing seem to work. I came here and searched for the problem and they all seem to reply to do the repair. So I did and durring the repair sequence with the blue screen, it went well without a problem, but after that it gave the screen similar to when you set up all the users and network setting when installing win xp. Anyway, when its at the "installing window" stage it goes fine till it hits around "setup will complete in approximately: 34 minutes" it gives me a message saying
"The file 'VIAAGP1.SYS' on VIA AGP Filter Driver Disk is needed"
and it gives me a option to browse but I can't locate it on the window cd, video card cd, or on my hard drive. and if I cancle it, it just sits there doing nothing.

Does anyone have a clue about this VIAAGP1.sys??
plz help...anything would be nice...I would like avoid reformating my hardrive.
__________________

rhonjo is offline  
Old 12-27-2005, 02:08 PM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Well you can download it from here and see if that will solve your problem.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 12-27-2005, 02:16 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

This one is free and it can be put on a floppy and if that dont work, you might need to slip stream it to your xp cd.

http://support.naplescomputers.com/s...bebaae2140f6f6

It's the second one from the bottom and its free
__________________
Osiris is offline  
Old 12-27-2005, 03:22 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 22
Default

well I saved it on to a cd-rw and it went fine but after pressing ok now its in the same stage as if I were to just pressed the cancle button. Its just sittin there at 34 minutes. How would I stream it on xp cd? any more suggestions?
rhonjo is offline  
Old 12-27-2005, 04:14 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

this program

http://www.nliteos.com/
__________________
Osiris is offline  
Old 12-27-2005, 04:21 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

will it let you cancel it and then go with the install and then ask you for aother file? if it does, your cd might be scratched
__________________
Osiris is offline  
Old 12-27-2005, 07:41 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 22
Default

uhh so do I need the installer or Selfextracting? How do you even download cuz it doesn't work just left clicking on the mirrors or doing the right click save as method. I never used this before so more detail will be nice. If I canecel it it doesn't ask me anything...it just sits there. It wouldn't matter if I took out the cd. It just stops running the installation without any error for some reason.
rhonjo is offline  
Old 12-27-2005, 07:42 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 22
Default

doesn't work*
rhonjo is offline  
Old 12-27-2005, 08:53 PM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

you might not have .net installed

http://msdn.microsoft.com/netframewo...s/default.aspx

download 1.1 then run nlite
__________________
Osiris is offline  
Old 12-27-2005, 09:00 PM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 22
Default

well im typing this from a different computer. the computer with the problem just goes through the "installing window" stage, so how would I even install and run programs at that stage? Is there a way just to avoid the installing window part and go straight to desktop?
__________________

rhonjo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.