Help! Is there a new virus out there - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-06-2004, 07:51 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 23
Send a message via AIM to jimmyn66
Default Help! Is there a new virus out there

I have AVG and did a virus scan and removed all the viruses. But now on Symantec, there is a new way to scan for viruses online. There is someting on my computer that will not let me access
http://www.symantec.com/index.htm or
http://securityresponse.symantec.com/ I was able to down load a demo version of Nortons Anit Virus because it did not have symantec in it's address, but once i tried to do a live update it would not work because it gose to the symantec site. Has this happened to anyone else.
__________________

jimmyn66 is offline  
Old 06-06-2004, 08:37 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 189
Send a message via ICQ to RoyalW Send a message via AIM to RoyalW Send a message via Yahoo to RoyalW
Default

I dont use Symantec so I dont know, dont worry others that have will answer soon.
If it isnt a virus then I would think to try the following:

- Disable.configure your firewall
- Try another browser/configure your browser
- Increase/decrease your internet security
__________________

__________________
Windows XP Pro 2002 (SP2)

Intel Northwood 2.4GHz
Compaq Evo D510 SFF
768MB DDR PC2100
NVIDIA TNT2 32MB
Intel 82801 (AC\'97)
C: 40GB (FAT32)
RoyalW is offline  
Old 06-06-2004, 10:55 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 617
Default

what os do you have ?

you might want to check your host files
__________________
AdAware | Spybot S&D 1.4 | spyware guard & spyware blaster |

How did I get infected in the first place By Tony Klein

If you use IE I suggest using thes two programs IE Hosts & IE-SPYAD


Lobos is offline  
Old 06-06-2004, 12:12 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 23
Send a message via AIM to jimmyn66
Default I Have XP Pro

I was able to access http://www.symantec.co.nz/ and do a manaully download the update and did a virus scan in safe mode. It came up with 19 ADWARE threaths which I had to delete myself through regedit and then deleted them from my windows explorer. after all that I still not able to access www.symantec.com still.
jimmyn66 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.