Help plzz!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-02-2004, 12:10 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5
Exclamation Help plzz!!

This computer is driving me NUTS someone plz HELP!!!!!!!!!!!!!!

hey guys,
im getttting REAAAAALY mad with this damn computer, its my friends and ive had it for about a month now and just have got around to fixing it around this week, but its a killer! its a AMD K-6 300, 32MB sd ram, windows xp, i know the ssystem specs arent the problem because he has sed this computer for a long time with the internet working

(((PROBLEM)))
the problem is that his internet does not work, when i go into network servieses and click on local internet connection i notice that there is only outgoing packets not incomming, so that is a problem i think, and when i go to repair internet connection, it says cannot repair please conntact admin, then when i check the ip and so on theres no ip but i know that this computer has worked with the internet and i know that the computer does recognize its there because its sending out packets, but still its not working

i have done virus scans with norton antivirus 2004, with updates, and ive removed all his ads, with ad- aware ....but nothing is making this computer budge!!! help!!!


Thank you!
__________________

varouj is offline  
Old 01-02-2004, 12:29 PM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 51
Default

Is there a firewall running? If so, disable it and see if things change.
__________________

MojoInKansas is offline  
Old 01-02-2004, 12:50 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 5
Default

Nope ive allready disabled his firewall and stuff it should be running im going mad!!!
varouj is offline  
Old 01-02-2004, 01:30 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 620
Default

Delete the network connection and create a new one.

Are you on a cable modem? If so, unplug the modem (turn off modem power) for a little while and then plug it back in...then setup the new network connection.

This worked for me when I had this prob.
__________________

CPU - P4 2.4C, 800FSB W/HT - CONSERVATIVELY OC\'ED
MOBO - GIGABYTE GA-8KNXP 2.0 875P CHIPSET/DUAL BIOS VER. FE
RAM - 1GB (2X512) OCZ PC3200 REV 2, 400MHZ 2-3-3 6
VID CARD - ASUS RADEON 9600XT 128MB W/VIVO
FLOPPY - SAMSUNG 1.44M
HDD - MAXTOR 120GB 7200RPM ATA133 EIDE W/8MB BUFFER
DVD - LG GDR8162B 16X IDE DVD ROM
PSU - ENERMAX EG465P-VE FC 460 WATT
VANTEC VP4-C7040 AEROFLOW HS/FAN
5 X VANTEC STEALTH 80MM CASE FANS
Bleep is offline  
Old 01-02-2004, 01:58 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 204
Default

i agree with the above post
u could also try reinstalling the lan drivers before u set up the new connection
__________________
One disk to rule them all,
One disk to bind them,
One disk to hold the files
And in the darkness grind \'em.
maverick_teck is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.